Produkter

Hos ApplyIT følger vi med i de nye IT tendenser og finder de producenter som vi mener passer bedst til de danske marked. Det er både når det kommer til hardware,  software, men også support og muligheden for at producenten forstår det danske marked og virksomhedernes behov.


For os er det vigtigt at producenten forstår at virksomhedernes IT infrasturktur fungere og kan servicere kundens medarbejder og kunder hele tiden.

Det gør at man som kunde hos ApplyIT også er sikret at producenten står bag kunden for at optimere og sikre jer den korrekte løsning.


Vi har samlet et sortiment som gør det muligt, at ramme jeres  behov og sikre en høj og professional service.  Det betyder også vi hurtigere kan programmere eller fejlsøge installationerne da vi har dybtegående erfaring og kendskab til produkterne.  

1

Det rigtige produkt


Kan gøre en stor forskel, hvad enden det er software, sikkerhed eller hardware.

Vi kan guide din virksomhed til det korrekt produkt, som vil give virksomheden mere værdi og gør dagligdagen lettere for medarbejderne.

2

 Det rigtige setup


Gør en forskel. Med det rigtige produkt skal man også have det rigtig setup.

Apply IT kan konfigurere dette setup.

Det rigtig setup er ikke lavet for jer men med jer.

Sammen kan vi lave det korrekte setup som passer til din virksomhed og dermed optimere systemerne.


3

Den rigtige drift


Gør en forskel. Når produkter og setup kører skal systemerne driftes og vedligeholdes. Med Apply IT As A Services produkter, kan vi monitorere og sikre et stabilt IT system.